Boterletteractie 2017

Ook dit jaar hopen wij weer onze boterletteractie te houden, waarbij de netto opbrengst geheel ten goede komt aan onze hulpverlening in Roemenië en Oekraïne.

De boterletteractie wordt ook dit jaar weer mede mogelijk gemaakt door bakkerij Voordijk. Mogen wij weer op u rekenen? Alvast hartelijk dank!

Tot en met woensdag 29 november 17.00 uur kunt u weer heerlijke roomboterletters bestellen per email info@stichting-tabitha.com of per telefoon (0180) 434955.

• Prijs per roomboterletter is € 8,50 en bij afname van 10 stuks of meer € 7,95 per stuk.

De door u bestelde boterletters kunnen worden afgehaald op de winterfair van stichting Tabitha op zaterdag 2 december in de Wilhelminakerk te Slikkerveer. En bij 5 stuks of meer worden de boterletters (binnen Ridderkerk) gratis thuisbezorgd.