Winterfair 30 november 2019

D.V. zaterdag 30 november 2019 zal er weer een Winterfair van 10.00 tot 14.00 uur worden gehouden in de Wilhelminakerk te Slikkerveer. 

Wat kunt u allemaal verwachten op de winterfair?
In de eerste plaats natuurlijk de boekenmarkt met tweedehands boeken. Verder zijn er kramen met heerlijke kazen, producten van bakkerij Voordijk, heerlijke groente en fruit, diverse woon- en groendecoraties, cakemixen en pannenkoekmix van de Rijsoordse molen, heerlijke vruchtensappen jams en producten van LimaLama. Er zijn weer mooie prijzen te winnen bij het Ridderkerkspel, er is een race-simulator en boekhandel De Kandelaar is aanwezig en nog veel meer! U kunt ook gezellig een kopje koffie komen drinken met lekkere taart erbij en we hebben een kraam met heerlijke broodjes worst! Rond 12.00 uur is er een optreden van kinderkoor De Sleutel.