Kledinginzameling

Kledinginzameling

Eén van de activiteiten van stichting Tabitha is het inzamelen van tweedehands kleding. Deze kleding wordt zorgvuldig gesorteerd en jaarlijks zijn er meerdere kledingtransporten vanuit Ridderkerk naar Roemenië en Oekraïne.

Deze kleding wordt onder de armen uitgedeeld en ook wordt er een deel verkocht in tweedehandskledingwinkels in Tirgu Mures en Oradea (Roemenië). Met de opbrengst van deze verkoop worden weer diverse diaconale projecten ondersteund.

 

Tweedehands kledingwinkel in Tirgu Mures

Inzameling kleding

Als u tweedehands kleding over hebt, kunt u die iedere maandagmiddag tussen 13.30 en 14.30 uur brengen bij de Ichthuskerk (Vlietplein 1 in Ridderkerk). We slaan dit uur over op feestdagen als Kerstmis, Pasen en Pinksteren en als 24 – en/of 31 december of Koningsdag op maandag valt.

Op elke eerste maandag van de maand kunt u tussen 19.00 en 19.30 uur  kleding inleveren in gebouw Obadja (Schepenstraat 4, Ridderkerk) en in de Wilhelminakerk (Bourgondischelaan 1, Slikkerveer). We slaan deze inname  over op feestdagen als Kerstmis, Pasen en Pinksteren en als 24 – en/of 31 december of Koningsdag op maandag valt. Tevens wordt er op de eerste maandag van augustus geen kleding ingezameld ivm de vakantieperiode.